Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
       -Hesteferie i Rocky Mountain 
       -Opplevelsestur i Fort Graham 
       -Fototur i Alaska 
       -Opptur med jentetur i Alaska 
      Fiskereiser
      Jaktreiser
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Atira arrangerer en tur til Alaska kun for jenter med kvinnelig reiseleder! Helt i tråd med utviklingen av kvinneandelen i NJFF og fordelingen av antall kvinner vs menn i andel som avlegger jegerprøven. Kvinneandelen stiger! 

Bli med på din livs tur; ´´Opptur med jentetur´´. I Alaska.

Ta avgjørelsen om i bli med på turen du kanskje har drømt om. Bli med på et eventyr på Alaska´s store elver. Her får du villmarksopplevelse intravenøst. Hele tiden, 24/7! Her vil du møte storslagen uberørt natur, svartbjørn, elg eller kanskje en grizzly. Dette området er utilgjengelig for folk flest så her er det ikke trengsel om telttplassene når kvelden kommer!

Det ultimate stedet for å kunne ´bli ´´get lost´´ fra sivilisasjonen på de riktig store elvene, er i Alaska. Her er en meget stor og god grad 1 elv, balsam for en stressed sjel...

Ingenting er så avslappende som rolig vann og sakterennede elver. De fleste som padler slike steder får en god villmarksopplevelse uten at det er de store strabasiøse takene. Her ønsker vi små grupper, idieelt med grupper på 4-6 reisende slik at det blir en lun stemmning. Campen er lavo eller telt med et knitrende leirbål av det slaget man assosierer med villmarkstur og Alaska.

Her kan du fiske som matauke når du vil ha litt avveksling fra fangsten fra småviltjakta.

Under disse turene er naturen og sanseinntrykk i fokus. Du behøver derfor ikke å være jeger, eller fisker. Men det er muligheter for de som jakte og fisker å drive med litt matauke i tillegg til det som er medbrakt. Hva med hønsefugl stekt på bålet i en ´´Alaska-dressing´´ av marple sirup og andre eksotiske smaker. Eller selvfisket ørret bakt i folie under bålet?  

Reiseleder Kari med en flott hjortefelling. Gratulerer med flott opplevelse.

Vår reiseleder Kari er vant til turer både med og uten trøkk, og er reiseleder på denne turen. Her med en en kronhjort felt etter lokking. På siste tur sprang hun om kapp med en bjørn på fall tømmer! Frisk jente med masse erfaring og ståpå humør.

Under turen trenger du kun vanlig turutstyr som du bruker i Norge, vi har alt fellesutstyr til camp og padling. Og drar du på sommeren er det temperaturer som du er vant til. 

Her er du midt i elgens matfat. Ikke helt umulig at du får høre en ulvekonsert her ute :-)

Naturen kan variere mye avhengig hva slags elv du padler i, men de fleste velger å padler i en elv grad 2+/- 1 grad avhengig av erfaring og hva som er målet med turen. De fleste bruker elven som en transportmulighet og har naturopplevelsene, fiske eller småviltjakt og observasjon av dyrelivet som hovedhensikten med turen. For ikke å glemme alle motivene til fotograferingen :-)

Dagen nærmer seg sin slutt og leierbålet lyser snart opp. Akkompagnert med Alaska´s lyder.

Uansett hvilke padleevner og erfaring du måtte ha er det ihvertfall helt sikkert at vi har en elv som passer deg. Vi har fokus på sikkerhet uansett ekspedisjon, både i campen om natten og underveis på elven. Det er erfarene mennesker som har satt standarden og vurdert hver enkelt destinasjon basert på sin brede erfaring.

Avreisen er fra Oslo 4 august 2011. Inkludert i turen er alle elementer i turen som flybilletter, mat, fellesutstyr, sikkeringsutstyr, kommunikasjonsutstyr, bistand til visum og norsk kvinnelig reiseleder fra Oslo. 

Sjekk skalaen for elvpadling før du legger preferansene for turen. Vi tilpasser turen til den eleven du er komfortable med. 


 

* * *


Du finner vår kontaktinformasjon ved å klikke HER.


Tilbake til forsiden...


 

 
  Antall besøkende:   337289
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto