Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
      Fiskereiser
       -Fiske i Clear Creek, Alaska. 
       -Fiske i Fort Graham 
       -Laksefiske i British Columbia 
       -Ørretfiske i Rocky Mountain 
      Jaktreiser
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Opplev det fantastiske fisket på vår destinasjon i Alaska; Clear Creek!

Bli med på et fantastisk fiske i Clear Creek i Alaska.

Besøk vår avsidesliggende fiskeplass i Alaska hvor du bor helt nede ved fiskeelva. Dette området er ganske utilgjengelig for folk flest så her er det ikke trengsel om fiskeplassene!

Campen er helt nede ved elven slik at man kan fiske fra man slår opp øynene til man går i seng. Her er det et eklusivt fiske kun for deg. Her er det små grupper, idieelt grupper på 4 fiskere slik at det blir en lun stemmning. Campen er av det solide rustike preget man assosierer med Alaska.

Navnet til elva er ikke tilfeldig; Clear Creek, maken til krystallklar og uberørt elv kan du lete lenge etter.

Navnet til elva forstår man når man ser elven: krystallklar! Navnet Clear Creek har elven fått med rette. Her ser man fisken rase forbi og det klør jo ikke mindre i fingrene av den grunn.

Her er det MYE fisk til matauke!

Her har du de beste forutsetninger for å fiske for matauke samtidig som det er helt utenom det vanlige spennede måte å bidra til dagens middag!

- men vi må ikke glemme å nevne muligheten for uante dimensjoner for troféfiske!

Her er det mange muligheter til troféfiske. Kongelaksen tar vi tidlig på året, fortrinnsvis før midten av juli. Elven er beryktet for sitt gode fiske og flere slag laks og ørret går i elva.

Å lande en ørret av skikkelige dimensjoner er en meget god følelse...

Å lande en ørret, eller en laks for den saks skyld, etter en lang kamp gir den riktige godfølelsen. Og så godt den gjør seg i pannen ved bålet.

Dette er stedet som alle friluftentuiaster drømmer om!

Dette er stedet du bare må oppleve før du legger fiskeutstyret på hyllen for godt. Ingen fiskekarriere er kompett før dette stedet er opplevd. Her kan du fiske ørret og laks fra ½ kg til over 30kg. Prefererer du eget utstyr ta det med, men regn med at lokale kroker fisker best.

 

* * *


Du finner vår kontaktinformasjon ved å klikke HER.


Tilbake til forsiden...


 

 
  Antall besøkende:   338816
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto