Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
       -Hesteferie i Rocky Mountain 
       -Opplevelsestur i Fort Graham 
       -Fototur i Alaska 
       -Opptur med jentetur i Alaska 
      Fiskereiser
      Jaktreiser
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Ved bredden av Willistone Lake...

Fort Graham er øde plassert ved den nord-østre delen av historiske Williston Lake.


Vi er utrolig stolte av å kunne få ta deg med til dette øde og ville terrenget som byr på fantastiske muligheter. Her kan du observere grizzly, svartbjørn, moose og elk. Har du god kondisjon og styrke, kan du kanskje få se fjellgeita i sitt rette element på vandring til fjellvann. Her kan du utforske villmarka med fotoapparat,  padle langs Findlay River og i Willistone Lake.

Hesteridning:
For villmarksentusiasten kan vi tilby hesteridning og fjellvandring i viltrike og spektakulære omgivelser. Vi tar med forsyninger for flere dager, guiden ordner med telt og annet nødvendig utstyr. Det eneste du må forberede er personlig utstyr og sovepose, og selvfølgelig noen spennende historier til leirbålet om kvelden.

Rustikt og sjarmerende idyll.

En slik tur må bestilles i god tid, slik at turen kan forberedes og ruter planlegges. Ruten planlegges ut fra antall dager, hva du ønsker, og selvfølgelig ut fra reisefølgets alder og kondisjon.

Disse turene er å anbefale fra midten av juni til midten av august. Det bør være minimum 4 personer i følge. Turens lengde avgjøres av deg, men bør ligge på mellom 4-6 dager.

Eneste transportmulighet inn i praksis!

I vårt område her, har du et fantastisk utvalg elver og vann: Finlay River, Paul River, Del Creek, Blanchard Creek, Truncate Creek, Akie River, Pesika Creek, Ruby Red Creek, Ivor Creek, Police Creek, Chowika Creek, Shovel Creek, Davis River, Bruin Creek, Collins Creek, and Ospika River. I tillegg har du utallige fjellvann. 

* * *


Du finner vår kontaktinformasjon ved å klikke HER.


Tilbake til forsiden...

 
  Antall besøkende:   338816
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto