Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
      Fiskereiser
      Jaktreiser
       -Svartbjørn i British Columbia 
       -Utfordrene jakt i Fort Graham 
       -Moose i British Columbia 
       -Kjempebjørn i Alberta 
       -Bjørnejakt i Rocky Mountain 
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Hovedhuset i Fort Graham

Fort Graham er øde plassert ved den nord-østre delen av historiske Williston Lake.

Vi er utrolig stolte av å kunne få ta deg med til dette øde og ville terrenget som byr på fantastiske muligheter. Her kan du jakte grizzly, svartbjørn, moose og elk. Har du god kondisjon og styrke, kan du her utfordre fjellgeita i sitt rette element. Her kan du også utforske villmarka med fotoapparat, camping, hesteridning, padle langs Findlay River og fiske i Willistone Lake eller små fjellvann.

Panoramautsikt i Fort Graham
Foto: Marianne Østby

Bjørnejakt:
Dette er et av Canadas absolutt beste område for grizzlyjakt, med en sunn stamme på flere hundre dyr i terrenget, vil du sannsynligvis observere flere fine trofébjørner under en 10 dagers jakt. Jakta foregår med hest, ATV, eller til fots alt etter jegerens ønske og kondisjon.
Vi tilbyr grizzlyjakt både som vår- og høstjakt.
Det er 10 hele jaktdager, og det er 1:1 jakt, dvs 1 jeger pr. guide.

 
Svartbjørn:
Dette fantastiske dyret, kan du observere i flere farger, fra kullsort til cinnamon og lys blond. Sort er den vanligste fargen, ofte med en hvit flekk i brystet. Område er utrolig rikt på svartbjørn, og vi prioriterer å jakte på store hanner. Jakta foregår i hovedsak med ATV eller til fots, men enkelte ganger bruker vi hest for å ta oss frem i bratt tereng.
Vårjakt er å foretrekke, men hvis det er ønskelig arragerer vi gjerne en høstjakt.
Det er 6 hele jaktdager, og det er 2:1 jakt, dvs 2 jegere pr. guide.

Kjempebjørn
Foto: Marianne Østby
 
Elk:
Elk er i stadig ekspansjon, og er å finne over hele terrenget. Jakta foregår med hest,  ATV, båt, eller til fots, alt etter jegerens ønske og kondisjon. Det finnes mange 300+ bukker i områder som knapt nok er blitt jaktet i tidligere, dette er en utrolig spennende lokkjakt med variert skuddhold ned til under 20 meter! Men du må også være forberedt på at den vikelig store bukken ikke lar seg lokke inn, og da er det godt å ha gode skyteferdigheter på langt hold.
Beste tid for lokkjakt er vanligvis fra 15. – 25. september.
Det er 10 hele jaktdager, 1:1 jakt


Moose:
Vårt område her er beriket med den typiske Canadian moose, med gevirstørrelse fra 45” – 60” , men det finnes selvfølgelig unntak fra regelen, og nå og da felles større dyr. Under høstjakta 2006 ble det felt et prakteksemplar på 65,5", den nest største i BC denne høsten!
Jakta foregår med hest, ATV, båt, eller til fots, alt etter jegerens ønske og kondisjon.
Det er 10 hele jaktdager, 1:1 jakt

Fort Graham og Rocky Mountain
Foto: Marianne Østby
 
Fjellgeit:
Å jakte mountain goat er utfordrende jakt, deres leveomeråder er ofte på de mest utilgjengelige plassene. Vi anbefaler at du er i absolutt toppform, før du utfordrer denne kongen av fjellheimen. Jakta foregår med hest, godt ispedd fjellvandring/klatring til fots!
Jaktsesong fra  15. august til 15. oktober, på grunn av værforhldene er det å foretrekke tidlig sesong.
Det er 7 eller 10 hele jaktdager, henholdsvis 1:1 og 2:1 jakt


Puma:
I de spektakulære fjellformasjonene rundt Williams Lake foregår den spennende puma jakten med topptrente hunder.
Jakten er i utgangspunktet 2:1 jakt, men det er flere guider og sporfinnere involverte. Det er 2 hundeteam ute, og det er en eller to sporfinnere som kun er ute og ser etter spor. Alle har radiokommunikasjon, slik at hundene kan settes raskt på ferske spor. Det hundeteamet som er nærmest det ferske sporet tar med en jeger, og den spennende jakten er i gang!
Dette er en utrolig spennende jakt og jegeren må følge på, frem til det tresatte dyret. Når en puma først er tresatt, sitter den ofte i flere timer. Jakta foregår fra slutten av november til begynnelsen av mars.
Det er 10 hele jaktdager, og det er 2:1 jakt, dvs 2 jegere pr. guide

Det er mulig å kombinere med gaupe, bobcat, ulv og jerv.

* * *


Du finner vår kontaktinformasjon ved å klikke HER.


Tilbake til forsiden...

 
  Antall besøkende:   338816
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto