Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
      Fiskereiser
      Jaktreiser
       -Svartbjørn i British Columbia 
       -Utfordrene jakt i Fort Graham 
       -Moose i British Columbia 
       -Kjempebjørn i Alberta 
       -Bjørnejakt i Rocky Mountain 
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Stemningsfull jakt fra kano ved Pink Mountain...

Svartbjørnjakt i British Columbia fra kano eller ATV.

Tidlig på våren har svartbjørnen fremdeles flott vinterpels, og etter måneder i hi er bjørnene i konstant søken etter mat. Ved hogstflater, nybeplantede cutlines og elvebredder spirer gresset i mai/juni og tiltrekker seg bjørn som fluer til fluepapir!

Her er guidene tidligere "trappere", dvs. fangstmenn, som har drevet fangst og jakt i området i 30-40 år. De kjenne området godt og vet hvordan viltet oppfører seg ved ulike værforhold og situasjoner. Dessuten er det en unik mulighet for å få et "gløtt inn i" tilværelsen til en fangstmann av det gode gamle slaget. Og de er mer enn villig til å dele med seg av historier og sin kunnskap om viltet, naturen og sportegn.

Ved ankomst i Fort St. John blir vi hentet av guidene og kjørt til hovedcampen, som ligger mellom Fort St. John og Fort Nelson, der vi er fremme til kveldsmat. Da er det allerede begynt å mørkne og etter å ha hilst på vertskap, og spist kveldsmat er det tid for å hvile etter reisen. Neste dag starter vi etter frokost med å prøveskyte riflene.

Deretter følger informasjon om utøvelsen av jakt og fordeling av deltagere på guidene. Nå bærer det ut på bjørnejakt i små grupper på 2 jegere og 1 guide! Noen vil sette kursen mot høydedragene i nord, noen vil jakte i nærområdene med ATV og noen vil antagelig  prøve lykken med kano ned en av elvene i området.

Der det er mulig overnatter vi i fangsthytter ute i ødemarka, enkelte ganger vil vi kanskje overnatte under åpen himmel eller i medbrakt telt. Noen dager vil vi også bo i hovedcampen.

All bjørnejakt i British Colombia er ”spot and stalk”, dvs smygjakt, og transporten i terrenget er vekselvis med 4x4 bil, ATV (4x4 motorsykkel), jetbåt, gummibåt, kano eller til fots.

* * *

Du finner vår kontaktinformasjon ved å klikke HER.


Tilbake til forsiden...

 
  Antall besøkende:   338818
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto