Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
      Fiskereiser
       -Fiske i Clear Creek, Alaska. 
       -Fiske i Fort Graham 
       -Laksefiske i British Columbia 
       -Ørretfiske i Rocky Mountain 
      Jaktreiser
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Laksefiske i Amerika, British Columbia, et paradis for alle fiskere.

En storfornøyd fisker!!
Å dra i land en storlaks er den største drømmen for mange fiskere. Her lander de fleste mer enn de kan drømme om! Drømmer som dette kan bli virkelighet! Du kan nå dra på ditt livs fiskeeventyr med mye laks, utrolig natur og et rikt dyreliv.

Harald Kvithyll, Sølvkroken AS
I vårt fiskeparadis har man mulighet til å dra opp noen av de største laksene i verden. Fiskeområdet ligger i nord-vest Canada, ved sydspissen ved Alaska, og vi arrangerer turer dit i fra slutten av juni til begynnelsen av oktober. Turene er tilpasset for enkeltpersoner eller mindre grupper.

Om våren er det laksetypene Steelhead og Chinook som første begynner å leke. Nærmere sommeren blir Sockeye, Pink og Chum med, og om høsten deltar også Coho i leken.

Storslagent...
Fiskeområdet er rundt Terrace i British Colombia og i hovedsak Skeena river og Kitimat river. Skeena river er den største av disse og den strekker seg 570 km gjennom det canadiske terrenget før den munner ut i Stillehavet. I denne elven er det anslått at det leker opp til 5 millioner laks hvert år. Kitimat river er noe mindre, men en av verdens mest fiskerike elver i forhold til størrelsen.

Fiskerne blir tatt imot av guidene når de ankommer flyplassen i Terrace. Turen går deretter videre til innkvarteringen hvor de bor under hele oppholdet, og forberedelsene til en spennende fiskeuke er i gang.

Fisket starter tidlig om morgenen med frokost og lunsj servert ute, og dagen avsluttes med en bedre middag.

På hugget...
Fisket foregår både fra land og i fra guidens båt og alt av fiskeutstyr og vadere kan lånes. Det er lurt å ha ekstra plass i bagasjen slik at man kan få med seg laks hjem. Sammen med guiden kan en varmrøyke og vakuumpakke fisken slik at den er enkel å frakte med seg.

Det er også muligheter for å sette av en dag hver hvor en drar til Alaska, fisker etter storrøya i glitrende fjellvann eller drar på havfiske etter storfisken i Stillehavet.

Våt og farlig...
Vi bruker erfarne fiskeguider slik at dere skal få en unik fiskeopplevelse, og som en av våre guider sier: ”Det er ikke bare fiske vi tilrettelegger og hjelper til med, dere fiskere står vendt mot elven, mens vi må passe på når bjørnen kommer luskende bak ryggen for å få mat…”

Et knippe fisk.
Behov for litt ekstra spenning i forbindelse med fisketuren når du først er "over there"? Hvorfor ikke kombinere en fantastisk fisketur full av spenning og aktiviteter med en naturopplevelse utenom det helt vanlige i  Rocky Mountains?. Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med å tilpasse fisketuren i henhold til dine ønsker!


Du finner vår kontaktinformasjon ved å klikke HER.

                          Tilbake til forsiden...

 
  Antall besøkende:   338816
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto