Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
      Fiskereiser
       -Fiske i Clear Creek, Alaska. 
       -Fiske i Fort Graham 
       -Laksefiske i British Columbia 
       -Ørretfiske i Rocky Mountain 
      Jaktreiser
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Ønsker du deg en uforglemmelig fiskeopplevelse? I idylliske ørretvann eller i elver etter storlaksen? Det er ikke bare laksefiske i Alaska som er eventyrlig. Canada også et reisemål du ikke kommer utenom hvis du vil ha fantastisk fiske.

Canada er kjent for verdens største laks, og ørreten er ikke direkte puslete den heller. Kombiner gjerne fiskeopplevelsen med naturopplevelser. Våre fiskereiser til Amerika er svært populære. Erfarne fiskere, så vel som nybegynnere, vil ha utbytte av en fisketur med oss.

Velg mellom våre fiskeparadis!

                 Fisketurer til nord-Amerika.

Fiskelogden i Willistone Lake.
Drømmer du om å fiske i vann langt fra folk og bo i ei bjørnesikker tømmerhytte? Klikk på bildet...

Da er Williston Lake riktig plass med elver og bekker som renner ut i Willistone Lake, byr dette på spennende fiske av ørret opp til 10 kg. Her kan du også fiske regnbueørret i små fjellvann.

Harald Kvithyll, Sølvkroken AS
Fantastisk laksefiske i vakre British Colombia eller Alaska! Klikk på bildet...

I vårt fiskeparadis har man mulighet til å dra opp noen av de største laksene i verden. Fiskeområdet ligger i nord-vest Canada, ved sydspissen av Alaska, og vi arrangerer fisketurer dit fra slutten av juni til begynnelsen av oktober. Turene er tilpasset enkeltpersoner eller mindre grupper.  Det er også muligheter for å sette av en dag hvor en tar en rundtur i Alaska, fisker etter storrøya i glitrende fjellvann eller drar på havfiske etter storfisken i Stillehavet.

Det skal godt gjøres å ikke få fisk i panna...
Ørretfiske i majestetiske Rocky Mountain? Klikk på bildet...

Her, i natur som er så vakker at den kan ta pusten fra de fleste, er hesten en kjærkommen følgesvenn og naturlig transportmiddel. Naturen her må bare oppleves.

Det er lurt å ha ekstra plass i bagasjen slik at man kan få med seg laks og ørret hjem. Sammen med guiden kan en varmrøyke og vakuumpakke fisken slik at den er enkel å frakte med seg.

For mer informasjon om fiskereiser, forespørsel om priser, oversikt over når de forskjellige fisketurene arrangeres og annen nødvendig informasjon som du ikke finner på nettsiden er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Du finner vår kontaktinformasjon ved å
klikke HER.


Tilbake til forsiden...

 
  Antall besøkende:   337292
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto